tiistai 1. joulukuuta 2015



Taiteellista meininkiä Kasarminportin palvelutalossa


Kävimme syksyllä pitämässä viriketuokioita Kasarminportin palvelutalolla. Suunnittelimme tuokiot asukkaiden toiveiden mukaisesti. Kävimme ensin tutustumiskäynnillä, jossa selvitimme asukkaiden toiveita ja tutustuimme. Palvelutalosta löytyikin monta innokasta osallistujaa, jotka osallistuivatkin jokaiseen tuokioon.

Ensimmäisessä tuokiossa soitimme musiikkia ja keskustelimme musiikin herättämistä ajatuksista. Valitsimme eri musiikkityylejä ja erilaisia kappaleita. Kappaleet herättivät eri asukkaissa eriäviä mielipiteitä ja osa innostui myös muistelemaan musiikin tuomia muistoja. Tunnelma tuokiossa oli hyvin rauhallinen ja iloinen.

Seuraavalla kerralla luimme sananlaskuja ja keskustelimme niistä. Musiikin tahdissa muovailimme muovailuvahalla erilaisia mieleen tulevia asioita. Muovailuvahasta syntyikin vaikka mitä! Lopuksi pidimme hauskan bingon, johon löytyi myös ensikertalaisia. Bingosta palkintona oli hyvä mieli, ja niin olikin!

Viimeisellä kerralla maalasimme syysmaisemia vesiväreillä. Oivia taiteilijoita olikin menossa mukana tällä kertaa! Taideteoksissa hulmusivat syksyiset puut ja taivas oli punertava.

Antoisa ja mukava kokemus oli saada vierailla Kasarminportin palvelutalolla. Mukavaa syksyn jatkoa asukkaille!

Sosionomiopiskelijat Christina ja Laura 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti